23.46

Har varit med Elle hela dagen, vi har drukit Kaffe, lagat mat, D har varit här och hälsat på och så har vi tvättat nu ikväll, blev klar vid straxt efter 22.00 man måste ju mangla tvätten jo så den blir platt och så skall de gå lätt att rulla och vika ihop , tar mindre plats oxå =)

Lite mera bilder, endel lägger upp massa video inlägg men jag gillar bilder, har man inte mycket att skriva så fyller bilderna ut inläggen =)

Ella har hittat sin plats brevid Lilly, och nej Ella skulle aldrig lägga sej över Lillys Ansikte för så mycket tycker hon inte om Lilly nej!


Hebbe Tramp <3



Så Vacker =)




Åh i morgon gäller de, imorgon börjar Desperate housewives KL 21.00 på kanal 5, så som jag har längtat och väntat. den 20 Oktober släpps säsong 6, den skall jag beställa den 20,e =) Det finns ingen serie som är så bra som Desperate housewives :D




Naj nu sova så man orkar upp i morgon, har variti segt dom här dagarna nu, just ja Elle ringde och väckte mej och Lilly i morse vid halv 10, de kändes i ögnen de :P men men upp måste man ju. God natt sov gott !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0